Push notification blade not working for web apps

Category: azure notification hubs

Question

GarethJWalker on Mon, 29 Apr 2019 09:05:43


Hello,

When trying to get to the push notification section for web apps or functions, I'm just seeing the sad cloud. It's been like this for probably around a month now. I'm having various issues with push notifications and it's hard to diagnose without being able to get to this page. Tried disconnecting/reconnecting with no luck (I get the proper screen when it's not connected).

Thanks very much

Replies

DashleenBhandari-MSFT on Mon, 29 Apr 2019 11:46:58


Hi,

Are you trying to navigate through the webapp setting's blade?

GarethJWalker on Mon, 29 Apr 2019 13:18:55


Hi

Yes, either through the app service one (i.e. left hand menu for web app, then push in the settings section), or via the function app / platform features / push notifications (sorry I can't post images or I would!).

Thanks

DashleenBhandari-MSFT on Tue, 30 Apr 2019 10:42:01


Hi,

I tried reproducing the issue on my subscription but it loaded successfully.

Could you please collect the below mentioned traces and share with me:

1. Collect F12/Network trace: Open the Developer tools of the browse and start collecting the Network trace. Reproduce the issue. Save the trace ans share it with me.

2. Press Ctrl+Alt+A while on the push blade. A notepad would open. Save it and share with me.

Please share the files through a drive from where I can download or else let me know I will share an email to which you can send the files.

GarethJWalker on Wed, 01 May 2019 07:36:13


Hi,

If you could share an email as that would be great as there are account details in there.

Thanks

DashleenBhandari-MSFT on Fri, 03 May 2019 14:49:56


Could you please send an email to AzCommunity[at]Microsoft[dot]com referencing this thread, we would like to work closer with you on this matter

GarethJWalker on Mon, 06 May 2019 16:30:38


Hi,

Just sent this over.

Thanks

DashleenBhandari-MSFT on Tue, 14 May 2019 10:02:32


Can you please remove following app settings and connection string from their Function App and then try to access the Push blade and reconnect to the Notification Hub.

  1. MS_NotificationHubId
  2. MS_NotificationHubName
  3. MS_NotificationHubConnectionString