Question

自由飞翔的悟空 on Sat, 12 Nov 2016 07:29:10


I have upload the vslogs.zip file in below link. please help me

pan.baidu.com/s/1qXBogtI


Sponsored



Replies

自由飞翔的悟空 on Sat, 12 Nov 2016 07:50:42


1drv.ms/u/s!AlzhwWSzX7ougUJsPvXslAkeORNT

this is vslogs.zip I upload in onedrive

Lana Xu on Mon, 14 Nov 2016 05:44:17


Dear 自由飞翔的悟空,

I checked the log you offered, find the following error information:

[11FC:0458][2016-11-10T10:07:45]e000: Error 0x80091007: Hash mismatch for path: C:\Users\Administrator\Desktop\New folder\packages\VSGraphics\EnableGraphicsTools.exe, expected: 0C61839A1BDD85472F192E7ED007B3B4731C103A, actual: 6535AD7D84013B69EC9F486B518762EF3F0432D1
[11FC:0458][2016-11-10T10:07:45]e000: Error 0x80091007: Failed to verify hash of payload: EnableGraphicsTools
[11FC:0458][2016-11-10T10:07:45]e310: Failed to verify payload: EnableGraphicsTools at path: C:\Users\Administrator\Desktop\New folder\packages\VSGraphics\EnableGraphicsTools.exe, error: 0x80091007, delete: No

For Error 0x80091007, the hash value is not correct" is related to a corrupt installer. Please the following blog about this error:

https://blogs.msdn.microsoft.com/heaths/2014/05/01/incorrect-hash-value-when-installing-visual-studio-2013-update-2/

Please try the following workaround:

1. Check your Windows Updates, make all patches up.

2. Turn off AV software and firewall  on temporary.

3. Download a ISO image from here:
https://www.visualstudio.com/en-us/downloads/download-visual-studio-vs.aspx

4. Use FCIV.exe http://support.microsoft.com/kb/841290  to verify hash of the ISO.

Refer to SHA-1 Values link:
https://www.visualstudio.com/en-us/downloads/visual-studio-2015-iso-sha1-vs.aspx

5. Make sure the ISO in correct,  save the setup executable to a different location and running setup again.

If  the problem still persists, please feel free to let me know, we are willing to help you analyze it.

Best Regards,

Lana Xu on Wed, 16 Nov 2016 06:59:05


Hi 自由飞翔的悟空,

Is there any update about this issue?

Have you solved this successfully?

If so, would you mind sharing us your solution and result here?

It will benefit other members who have similar questions.

Or if the error still persists, please feel free to let me know, i will help you for further troubleshoot.

Best Regards,